CiddiGazete- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Youtube'da Yusuf Kayaalp'in kanalına konuk oldu.

Kayaalp'in sorularını cevaplayan Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde Mansur Yavaş ismini öne sürmesi ve yaşanan süreç hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Ben istemiyordum halk istiyordu. Benim Mansur Yavaş'la bir dostluğum yok, Mansur Yavaş'ın benimle bir dostluğu yok. Hatta Mansur Yavaş'ın benim aleyhimde yapmış olduğu açıklamalar var. Mansur Yavaş bu süreçte dediğim gibi dönüp bir selam bile vermedi. En ufak bir nezaket göstermeyi bırakın nezaketsizlik bile gösterdi. Ama mesele kişisel bir mesele değil mesele Türkiye meselesiydi ve halk Mansur Bey'i tercih ediyordu. Ben kamuoyunun sesini, milli vicdanın sesini hem de hiçbir karşılık beklemeden, kişisel olarak bana olumsuz davranmasına rağmen bunları gündem yapmadın, konuşmadım ve desteklemeye devam ettim."

"O ZAMAN GİT OYUN PARKINDA OYNA"

Yusuf Kayaalp'in "Bu durumdan Muharrem İnce de rahatsız oldu" demesi üzerine Özdağ şu karşılığı verdi:

- Muharrem İnce’nin rahatsız olmasına gerek yoktu, kendisiyle yapılmış bir anlaşmamız yoktu.

- Görüşüyorduk, görüşüyorken ortada bir karar süreci olmadan "Neden Mansur Yavaş'tan bahsettiniz" deme hakkı yoktu.

- Muharrem Bey'in "Adam kazandı", WhatsApp'tan "Ben gidiyorum" tarzı var. Buyursun gitsin.

- Bu tarzla olgun siyaseti yapmak mümkün değil.

- Türkiye'nin bu kadar ağır krizden geçtiği bir dönemde soğukkanlı siyaset yapmamız gerekirken "Ben küstüm oynamıyorum." Tamam o zaman git oyun parkında oyna.