CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne AK Parti ve Devlet Bahçeli tarafından ortak aday gösterilen Mehmet Özhaseki, Kayseri'de ülkücüleri "Dış güçlerin maşası" diye suçlamış, FETÖ yapılanmasının vitrini olan Türkçe Olimpiyatları'na destek vermiş, Türk milliyetçileri tarafından "ihanet süreci" diye de tanımlanan "çözüm süreci"nde başrol oynamıştı.

Ankara'ya Büyükşehir Belediye Başkan adayı atanmasının ardından Türk milliyetçilerine sıcak mesajlar verme derdine düşen Mehmet Özhaseki'nin daha önceki açıklamaları gün yüzüne çıkmış ve seçimi kazanma şansı "sıfır"a inmişti.

Özhaseki, PR yapmak ve oy oranını yükseltmek için daha önce hakaret ettiği ülkücülerin lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki kabrini vefatından 22 sene sonra ziyaret edip fotoğraf çektirmişti.

Öte yandan Mehmet Özhaseki, kendi ağzından çıkan ve PKK'lıları sevimli göstermeye çalışan ifadeleri internet ortamından kaldırmak için harekete geçti.

Montaj olmayan, iftira niteliği taşımayan, sadece kendi söylediklerinin yer aldığı bir videonun, aralarında Ciddigazete'nin de bulunduğu Türkiye'nin en güçlü internet sitelerinde yayınlanmasından paniğe kapılan Özhaseki, bugün ilgili haberin erişime kapatılması için mahkeme kararı çıkarttı!

Mahkeme kararına uyarak, AKP/Devlet Bahçeli'nin ortak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin dağdaki PKK'lı teröristleri "gerilla" diye tanımladığı o videonun linkini yayından kaldırıyoruz.

Duysal ve işitsel zeka yanında, okuduğunu anlama feraseti de olduğuna inandığımız binlerce takipçimizden özür dileriz

İŞTE O TALEP:

İŞTE O VİDEONUN YAYINDAN KALDIRILMASINI TALEP ETTİKLERİ YAYIN ORGANLARI:

Ciddigazete.com

Halktv.com

Odatv.com

Yeniçağgazetesi.com

Yurtgazetesi.com

Haberiniz.com

Uludagsözlük.com

Yenigaste.com

Ankarahavadis.net

Dailymotion.com

Kızlarsoruyor.com

Sarızeybek.com

Youtube.com

Eksisozluk.com