CiddiGazete- Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı. Bacağından üç bıçak darbesi alan Öztürk, hastaneye kaldırıldı. 35 yaşlarındaki saldırgan olay yerinden kaçtı.

yılmaz 11

ÖZTÜRK YILMAZ: BOĞAZAMI KESMEYE ÇALIŞTI

Öztürk Yılmaz'ın ofis komşusu olduğunu söyleyen CHP eski milletvekili Ensar Öğüt, olayı şöyle anlattı: Öztürk Yılmaz benim üst katımda komşum. Sesleri duyunca kapıyı açıp baktım, bir şahıs hızla merdivenlerden inip kaçtı. Biz yukarıya çıktığımızda Öztürk Yılmaz'ın bacağından bıçakla yaralandığını gördük ve ambulansa haber verdik. Sağlık ekipleri gelen kadar Öztürk Yılmaz bana olayı şöyle anlattı: Bir şahıs geldi. odama davet ettim. Çay ikram etmek istedim. Çay gelirken birden bıçak çıkartıp boğazımı kesmeye çalıştı. Direnirken bacağımdan bıçakladı ve kaçtı" dedi. Kendisine şahsı tanıyıp tanımadığını sordum; tanımadıklarını, partili sandıklarını söyledi. Öztürk Yılmaz aynı zamanda benim hemşerimdir. Şu anda Güven Hastanesi'ne götürüldü. Çok şükür sağlık durumunda endişe edilecek bir durum yok. Ankara'nın ortasında, dördüncü kattaki bir parti genel merkezine güpe gündüz bir saldırgan hangi cesaretle gelip insanlara zarar verebiliyor anlamak mümkün değil.

"5 PARALIK ADAMLARINIZI GÖNDERMEYİN"

Öztürk Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede bir video çekerek, kendisine yönelik saldırı için çok sert ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan Yılmaz, videoyu şu ifadelerle paylaştığı:

İtlerini göndererek bana mesaj vermek isteyenler şunu bilsin, ben sizden korkmuyorum, kaldığım yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğim! Korkudan kaçmayacağım, korkunun üzerine yürüyeceğim! Erkekseniz, siz karşıma çıkın, 5 paralık adamlarınızı göndermeyin!

ZANLI BOLU OTOGARINDA YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü, Öztürk Yılmaz'a saldıran zanlının yakalandığını duyurdu.

EGM tarafından yapılan açıklamada, "Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen zanlı Serhat K., Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır" ifadelerine yer verildi.