CiddiGazete- "Altın madalya zengini" milli taekwondocu İrem Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yorum yapan Akşam Gazetesi Ankara temsilcisi Emin Pazarcı'ya cevap verdi.

Yaman Twitter hesabından, "Seçimlerden sonra festival alanına dönecek tüm Türkiye #Azkaldı" diyerek paylaşım yaptı.

AKP aleyhine olabilecek her siyasi ifadeye cevap yetiştirmeye çalışan Emin Pazarcı, İrem Yaman'ın paylaşımını alıntılayarak "Bu ne yahu... Destekle, besle, büyüt, altın madalya aldır, taltif et. O da sporu bırakıp gırtlağına kadar siyaset içine batsın ve sana savaş açsın!" ifadesini kullandı.

Pazarcı'nın ithamına cevap veren İrem, "Ben 2 dünya 5 Avrupa şampiyonu olarak al bayrağımızı dalgalandırdım. Türk halkının vergileri ile! İstiklal marşımızı tüm dünyaya okuttum, şimdi de ülkeme siyasette hizmet ediyorum. Sahi siz yandaşlık yaptıklarınıza hizmet etmekten başka bu ülke için ne yaptınız?" dedi.

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN PAZARCI'YA 'NİŞADIR' ÖNERMİŞTİ

Yandaşlıkta sınır tanımayan Emin Pazarcı, bir dönem MHP'yi hedef alan açıklamalarıyla da gündeme gelmişti.

Emin Pazarcı'nın "MHP, Türkeş'in çizgisinden uzaklaştı" yazısına, MHP'nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın şu ifadelerle cevap vermişti:

- AKP'nin sağladığı çıkarlarla kirlenmiş köşesinden MHP düşmanlığı kusan bu azılı Erdoğancının başarabileceği tek şey, AKP yağcılığından ötürü münasip yerine nişadır sürülmek olacaktır.

- MHP aleyhtarlığından nemalanan yazarların başında gelen Emin Pazarcı, son günlerde işi gücü bırakıp partimizi hedef tahtası hâline getirmiştir.

- Kaleminden fitne ve fücur damlayan bu köşe yazarı, bütün varını yoğunu MHP düşmanlığına ve bu sayede Başbakan Erdoğan'ın gözüne girmeye adamıştır.

- Bunların ne eklemi, ne kemiği, ne haysiyeti ne de izzetinefsi vardır, uzun zamandır Başbakan Erdoğan'ın kapısında pazar ipiyle bağlıdır.

- İktidar; Pazarlamacıya imkân vermiş, buna karşılık onur ve gururunu ipotek etmiştir. Bedel olarak da havuz medyasının köşe çavuşlarından biri hâline getirmiştir.

- Pazarlamacı, 1999'da MHP'nin ortak olduğu hükümet döneminde MHP'yi desteklemiş, ancak asıl niyetinin iktidar imkânlarından menfaatlenmek olduğu anlaşılınca dışlanmıştır.

- Bunun üzerine de MHP ve Devlet Bahçeli muhalifi kesilmiştir. Emin Pazarcı kıratındaki gazeteci müsveddeleri eliyle basın ahlakı ve gazetecilik mesleği sert darbelere maruz kalmıştır.