CiddiGazete- Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelisi emekli albay Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen hesaptan yapılan paylaşımda, "Beni Sedat Peker'e benzetmeyin" ifadesi kullanıldı.

Levent Göktaş'ın "Beni Sedat Peker'e benzetmeyin" ifadesi, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i öfkelendirdi. Peker'e yakın isimlerden Emre Olur'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

1-) Biraz önce Halk TV'yi seyrederken Levent Göktaş'a ait olduğu söylenen bir açıklamadan bahsediyorlardı. Orda bir kelime canımı sıktı "Beni Sedat Peker'e benzetmeyin devleti başınıza yıkarım" demiş. Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden...

2-) ... dolayı kusura bakma. Beni Sedat Peker'le karıştırmayın demek ne demek? Kimsin lan sen yavşak, Ankara'ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker'le karıştırmayın demek ne demek? Benim ilgi alanımda...

3-) ... değildin. Ancak emin ol şimdi radarıma girdin. Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız. Kimsin lan sen beni Sedat Peker ile karıştırmayın diyorsun?

4-) Ulan tüm dünya öğrendi de sen öğrenemedin mi? Dostlarımla eşit olmayı kabul ederim üstünlük taslamam ancak kimsenin beni küçültmesine izin vermem. Kibrit kutusuna girmeye hazır ol. Seni de kibrit kutusuna sokacam. Söz namus göreceksin. Zekaya saygı duymayı sen de öğreneceksin.

GÖKTAŞ DA PEKER'E CEVAP VERDİ

Sedat Peker'in cevabından sonra Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapıldı.

Peker'e verilen cevapta, "Sedat Peker, Bana y***** demişsin! 2 senedir üç beş tane soytarı'nın kasetini yayınlamaktan Başka ne yaptın? Tayyip abi helalleşeceğiz dedin? Ne oldu o mevzu? Madem o kadar cesaretlisin? Evet sen olmadığımı herkes görecek! Misli ile iade ediyorum hakaretini!"

CELAL ÜLGEN'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Levent Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Göktaş'ın ismiyle paylaşım yapan Twitter hesabının Levent Göktaş'a ait olabileceğini söylemişti. Son paylaşımların ardından tekrar açıklama yapan Celal Ülgen, "Artık bu hesabın Levent Göktaş'a ait olmadığını düşünüyorum. Son tweetler beni bu noktaya getirdi" dedi.