CiddiGazete- Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "kutsiyet" atfeden isimlerden Pelin Gündeş Bakır, daha sonra partisinden ihraç edildi.

Gündeş Bakır, temayül yoklamalarından bir hafta önce İyi Parti'ye geldi ve ilk sıradan milletvekili adayı olmak için çalışmaya başladı. Temayül yoklamasında 47 aday adayı arasında 326 oy alarak 27. olan Pelin Gündeş Bakır, Meral Akşener'e hitaben bir paylaşım yaparak kendisinin ilk sıradan aday gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Milletvekili aday listesini YSK'ya veren İyi Parti, Gündeş Bakır'ın bu talebini değerlendirmeye almadı ve eski AKP'li vekil aday gösterilmedi.

Milletvekili listesine giremeyen Gündeş Bakır, daha önce yorum yazılmasını engellediği sosyal medya hesabını bu kez tamamen korunaklı hale getirdi.

"YOLUMU KESTİLER!"

Pelin Gündeş Bakır, sadece izin verdiği takipçilerinin görebildiği son paylaşımında şöyle dedi: "Son 20 günün özeti şu: Türkiye'de gladyo (kontrgerilla) yapılanması, Fetö, mafya ve CIA ile karşı karşıya kaldım. Yolumu kestiler! Ben gerçekçi bir insanım. Geri çekiliyorum. Şimdilik siz kazandınız."