Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları kongresinde konuştu. CHP'den İYİ Parti'ye geçen milletvekillerine ağır eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Siz Çanakkale'deki 15'ler değilsiniz; siz iradesini satanlardansınız, onları da lekelediniz" dedi.

"TAM BİR KIRILMA NOKTASINDAYIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre öncesi halka hitap etti. Erdoğan, "Tam bir kırılma noktasındayız zira Türkiye, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile artık bir dönüm noktasına gelmiştir ve bu dönem noktası Türkiye'nin ileri atılım noktası olacaktır" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

"ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 4500'E DOĞRU İLERLİYOR"

"Bu aralar malum Türkiye'de terörle mücadelemizi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4500'e doğru ilerliyor. Kuzey Irak'ta 300'e yakın terörist etkisiz hale getirildi. Mehmetçiğimiz aldığı ilanla yola kararlılıkla yürüyor.

"KARDEŞ İTTİFAKI İÇERİSİNDE HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Gençler, özellikle lise son sınıflardan üniversitedeki arkadaşlarınızdan hepsiyle özellikle kucaklaşacaksınız. Hepsine bildiklerinizi anlatacaksınız. Bu heyecan daim olsun, bu heyecan devam olsun. Bu heyecanla tüm Türkiye gençliğini ayağa kaldıracaksınız. MHP ve BBP ile yaptığımız bu ittifakta kardeşlerim, hassas olacağız. Kardeş ittifakı içerisinden hep birlikte beraber çalışacağız."