CiddiGazete- MHP'li Kastamonu Belediyesi, 2-3-4 Haziran tarihlerinde "Türk Dünyası Günleri" düzenleyecek.

Organizasyonla ilgili ihale, 27 Nisan'da yapıldı. İhaleyi alan Türkgün Gazetesi'nin sahibi Ercan Varol'un Fikri Alem Reklam Tasarım isimli şirketi ile belediye arasında 6 Mayıs'ta 7 milyon 145 bin TL'lik sözleşme imzalandı.

"DEVLET BAHÇELİ DE KATILACAK"

Türk Dünyası Günleri organizasyonunun Kastamonu'nun köklü geleneklerinden biri haline geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, "Şehrimiz tarihi boyunca işgal görmemiş, kadim bir Türk yurdudur. Türk'ün her boyunun izi şehrimizde vardır. Türk kimliği Kastamonu'ya çok yakışmaktadır. Bu doğrultuda çok özel ve güzel bir programı şehrimizle buluşturacağız. 22 Türk cumhuriyetinden konuklarımızı şehrimizde ağırlayacağız. Birbirinden özel ve güzel etkinlikler olacak. Bilge Liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi de inşallah açılışta aramızda olacak. Sayın Genel Başkanımız, Kastamonu ile yakından ilgileniyor. Tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti. Program ile ilgili tüm detayları kendisine aktardım. Pandemiden sonra ilk kez kabul ettiği program Kastamonu Türk Dünyası Günleri etkinliği oldu. Rabbim inşallah Türk otağı şehrimizde birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir organizasyon yapmayı bizlere nasip edecek.

Buradan tüm kardeşlerimizi 3-4-5 Haziran'da şehrimizde düzenlenecek olan Kastamonu Türk Dünyası Günleri’ne davet ediyorum" dedi.