CiddiGazete- Twitter’da "@SiginmaciGundem" hesabından yapılan bir paylaşımda, Afgan "gazeteci" Sunatullah Saadat adlı kişi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ve Türklere hakaret etti.

Saadat'ın Türk kadınlarının 5-10 lira karşılığında göğüslerini göstererek para kazandıklarını söylemesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Ülkesinde ABD bayrağı olan tişörtle gezen Afgan "gazeteci" Sunatullah Saadat, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a hakaret ederek ağır ifadeler kullandı.

Saadat, tepki çeken videosunda, "Gece gündüze kadar göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi? Google'a yaz, ne çıkıyor? Çıplak karılar çıkıyor. Sizin ülkenizi kültürle bozmuşlar" ifadelerini kullandı.

MÜSTEHCEN PAYLAŞIMLARIN MÜDAVİMİ

Sunatullah Saadat'ın Twitter hesabından müstehcen ve pornografik içerikleri beğendiği kullanıcılar tarafından ifşa edildi. Saadat, Twitter hesabını kapatmasına rağmen, Facebook üzerinden hakaretlerine devam etti. Sosyal medya kullanıcıları, Afganlı Saadat'ın paylaşımlarının altına yüzlerce tepki mesajı yazdı.