CiddiGazete- AHaber, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a sarı-lacivertli tribünlerin verdiği tepkiye karşılık olarak Ali Koç ve Fenerbahçe'ye savaş açtı. Trabzonspor'a desteğini sık sık dile getiren Albayrak'ın kanalı haberinde, "Futbol üzerinden yeni fitne! Bakan Albayrak neden hedefte" başlığını kullandı.

TEPKİ KUPA MAÇINDA DA DEVAM ETTİ

Fenerbahçe taraftarlarının Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a tepkisi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Kırklarelispor maçında da devam etti.

1-1 biten Süper Lig'deki Alanyaspor karşılaşmasında sarı lacivertli taraftarlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak’ı işaret ederek "Damat istifa" sloganları atmıştı.

Karşılaşmadaki hakem kararlarına tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, “Damat istifa” sloganları atmış, maç sonunda da sosyal medyada bu protestolarını sürdüren mesajlar paylaşmıştı.

Aynı tepkiler, Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanan Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle biten Kırklarelispor maçında da devam etti. Tribünleri dolduran taraftarlar, Bakan Albayrak’a tepkilerini yine “Damat istifa” sloganlarıyla gösterdi.