CiddiGazete- Otomobilde uyuşturucu kullandığı görüntülenen AKP Genel Merkezi'nde özel kalem görevlisi olarak çalıştığı iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı verildi.

Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks bir aracın içinde uyuşturucu kullanmasına ilişkin görüntüler dün sosyal medyada gündeme oturmuştu. Görüntülerin yayınlanması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayvatoğlu'nu gözaltına almak için harekete geçti.

Ayvatoğlu'nun AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürülmüş, Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan da konuya ilişkin bir açıklama yapmıştı. Doğan açıklamasında, "Hamza Dağ'ın Meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak'tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur" ifadelerini kullanmıştı.

AKP tarafından yalanlanmasına rağmen, uyuşturucu kullandığı için gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu'nun, Hamza Dağ'a toplantılarda eşlik ettiği biliniyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden bugün yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış; hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.