CiddiGazete- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam istifa kararı aldı. Soylu'nun kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi.

Soylu'nun istifa kararının ardından, AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan gelen paylaşım parti içinde büyük tepki çekti.

Soylu için imalarda bulunan Çam, imla hatalarıyla dolu tweetinde şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Süleyman Soylu ’yu tabanımız sevmişti.Ancak,başarının nereden geldiğini,imkan&yetkileri kimin verdiğini,liderimiz Sn. @RTErdogan ’ın gücünü nasıl paylaştığını asla unutmamalı. Şayet liderinden destursuz ayrılır ise,bu muhabbeti yitirir; Kardeşane hatırlatmak istedim!"

Lütfiye Selva Çam'ın paylaşımına AKP'lilerin büyük kısmı tepki gösterdi.

ERDOĞAN'IN ESKİ ŞOFÖRÜ 'AKP'NİN YELİZ'İNDEN DESTEK GELDİ

Çam'a AKP'nin "Yeliz"i olarak bilinen Ahmet Hamdi Çamlı'dan destek geldi. Çamlı, Kadın Kolları Başkanı Çam'ın tweetini alıntılayarak, "Bir kısım maaşlı troller Kadın Kolları başkanımızın üzerine gittiğini görüyorum. Hatırlattıkları davamızın ana ilkeleridir

Bu dava lafı kolay ağzından çıkaranlarla buralara gelmedi, mesele ters esen rüzgarda istikamet almaktı, hedefine doğru esen rüzgarda yelken kolay dolar" dedi.

Çamlı'nın bu sözlerinden sonra AKP'liler arasında Twitter'da tartışma başladı. Çamlı'ya destek verenlerin yanında karşı çıkanlar da oldu. #AhmetHamdiÇamlıÖzürDile hastagi TT oldu.

Çamlı daha sonraki paylaşımında, "Maaşlı Trol" ifadesi Akparti Kad. Kol. Gn Başkanı olan bir hanımefendiye edep dışı saldıranlaradır.

O organizeler kendini iyi bilir.Bu ifade,yine maaşlı troller tarafından,sanki AKPARTİ'ye gönül vermiş kardeşlerimize ve milletimize karşı söylenmiş gibi bir takdim kasıtlıdır" dedi.

Çamlı şöyle devam etti:

Benim Genel Başkan'mın, Reis'in yardımcısı,AKPARTİ Kadın Kolları Başkanı olan hanımefendiye,bir gurup organize maaşlı, sosyal medya üzerinden hakaret edecek,saldıracak,oradan partide fitne çıkarmaya çalışacak,

sonra bunlar dava adamı olacak,

kalkıp bide bize saldıracak

Hade ya."