CiddiGazete- HalkTV'den İsmail Saymaz'ın haberine göre videoda, Kürşat Kılıç olduğu iddia edilen kişi, işyerinde uyuşturucu kullandıktan sonra sızmış halde görünüyor. Çekmecede mavi bir poşet içerisinde uyuşturucu madde ve hassas tartı, masanın üzerinde ise uyuşturucu çekmekte kullanılan pipo bulunuyor.

AKP'li Kürşat Kılıç, istifa duyurusunda şunları yazdı:

"İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı göreviminden istifa ediyorum. Her daim Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur."

Ancak Kılıç’ın istifasının arkasında skandal bir videonun yattığı ileri sürüldü. HalkTV’ye ulaşan cep telefonu kaydında, bir kişinin makam koltuğunda sızmış halde uyuduğu görülüyor. Bu kişinin muhasebeci olan Kılıç olduğu iddia ediliyor.

Görüntüyü çeken kişi, çekmecede yasaklı madde ile hassas teraziyi gösteriyor. Masanın üzerinde ise uyuşturucuyu içmekte kullanılan pipo benzeri alet var.

KILIÇ, GÖRÜNTÜLERİN ÇEKİLDİĞİ OFİSTE

Kürşat Kılıç'ın sızmışken görüntülendiği mekan ve duvar kağıdının Facebook hesabındaki profilinde kullandığı fotoğraftakiyle aynı olduğu görülüyor. Facebook hesabında yapılan incelemede, üzerindeki ceketle çektirdiği başka fotoğraflar da bulunuyor.

SAYMAZ'I TEHDİT ETTİ

İsmail Saymaz'ın ulaştığı Kılıç, görüntüler hakkında konuşmayı reddederken Saymaz'a "Çok büyük suç işliyorsunuz şu an. Eğer bu görüntü, bu saatten sonra ortaya çıkarsa sizden bilirim. Numarayı savcılığa vereceğim" tehdidinde bulundu.