CiddiGazete- Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde AKP'den belediye başkan adayı olan Emre Afacan, 100 kişiyle birlikte İyi Parti'ye katıldı. İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen törene Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey ve partililer katıldı.

"İYİ PARTİYE KATILIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK"

Üyelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve tüm teşkilatlarımızla sürekli olarak sahadayız. Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin her köşesinde partimize daha büyük katılımlar olacağı gibi güzel Antalya'mızda da bu katılımlar artarak devam edecektir. Bu katılımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada birlik ve beraberliğimizi bir daha herkes görmüş oldu. Bizler İyi Parti ailesi olarak sürekli büyüyecek ve daha faydalı işlere imza atacağız" dedi.

Geçen hafta TBMM Anayasa Komisyonundan geçen Seçim Yasası ile ilgili açıklama da yapan Feridun Bahşi şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar millet iradesini yok sayan ve yalnızca seçim kazanma ihtirası ile seçim yasaları üzerinde karanlık oyunlar oynamaya kalkışan her iktidar, ilk seçimde iktidarını kaybetmiştir.

Hiç şüphe yoktur ki; iktidarın demokratik siyasete yönelik bir silah olarak hazırladığı bu kanun teklifi de dönüp dolaşacak ve iktidarın kendisini hedef alacaktır.

Seçmenlerimizin helal oylarına halel getirecek her düzenlemeye karşı duracağız. Cumhur İttifakı üyelerinin net bir şekilde bilmesi gerekiyor ki; kurtuluşun yolu, seçim yasasının değiştirilmesinden geçmiyor. Türk halkının gönlüne girmekten geçiyor."