CİDDİGAZETE/özel

31 Mart seçimleri için PR çalışmalarına rahmetli Alparslan Türkeş'in kabrinde fotoğraf çektirerek başlayan Samsun'un İlkadım İlçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok, daha sonra belediyenin mülkünden çıkardığı Samsun Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti. Ziyarete, belediyede çalışırken, ülkücü olduğu için 450 arkadaşıyla birlikte işten atılan İlkadım MHP İlçe Başkanı İkram Erdemir de katıldı.

ÜLKÜCÜ DÜŞMANLIĞINI BİLMEYEN YOK

Beş yıllık başkanlığı süresince ülkücülere karşı hasmane bir tutum sergileyen ve belediyede neredeyse hiç ülkücü çalışan bırakmayan Erdoğan Tok, yeniden aday gösterilince "takiyye" yapmaya başladı. Başbuğ'un kabri, Ülkü Ocakları, MHP İlçe Başkanlığı derken, Tok'un son durağı TÜRKAV oldu.

YÜZÜ KIZARMADAN DESTEK İSTEDİ

Milliyetçi/ülkücü camiaya yakın kuruluşlardan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Samsun Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti İlkadım Belediye Başkanı ve adayı Erdoğan Tok, Şube Başkanı Alaattin Er'den 31 Mart seçimleri için destek istedi.

MÜDÜRÜ SOKAKLARA SALDI!

Erdoğan Tok ile Alaattin Er arasındaki ilişkide, "Zübük" filmini aratmayacak bir hikaye ortaya çıktı!

Şöyle ki; Alaattin Er, ilk dönemi AK Parti, ikinci dönemi de MHP olmak üzere 10 yıl aralıksız Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptı. Erdoğan Tok 2014 yılında başkan seçilince, Ziraat Mühendisi ülkücü Alaattin Er'i görevinden aldı ve Fen İşleri Müdürlüğü emrine verip, "asfalt kalınlığını ölçmekle" görevlendirdi. Ziraat mühendisi Er, elinde cetvelle, ilçedeki asfaltların kalınlığını ölçerek evine ekmek götürdü.

Alaattin Er geçen yıl, TÜRKAV Samsun Şubesi Başkanı seçildi. Erdoğan Tok, yerel seçimlerde oy istemek için TÜRKAV'ın kapısını çaldı ve halen "asfalt ölçme" görevini sürdüren Alaattin Er'den destek talep etti.

CANINI YAKMADIĞI ÜLKÜCÜ YOK

Ziyarette, Erdoğan Tok'un belediye başkanı seçildiği gün yönetmelikte olmamasına rağmen, "Hayvan Denetimi ve Koruma" birimine sürgün gönderilen inşaat teknikeri Ahmet Boğa, Ziraat Mühendisi Aydın Ekiz, bilgisayar programcıları Recep Aysu ile Sefa Çelebi, tekniker Osman Yağmur ve ülkücü olduğu için belediye başkan yardımcılığı kadrosu elinden alınıp beş yıldır kızak görevde bekletilen Ramazan Bayraktar da hazır bulundu.