CiddiGazete- AKP'nin önemli isimlerinden Mustafa Şen, dün akşam katıldığı televizyon programında zamların oylarını düşürdüğünü ifade ederek partisinin güncel oy oranını açıkladı. "Benim böyle bir huyum var. Düştüyse düştü çıktıysa çıktı derim" diyen Mustafa Şen'in o sözleri sosyal medyada ilgi gördü.

AKP'NİN OY ORANINI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ŞEN DUYURDU!

Siyasette zam tartışması devam ederken AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Dün akşam A Haber'de soruları cevaplayan Şen, "Türkiye'ye karşı bir operasyon yapıldı. Dolar operasyonu... Dolar 18 liralara çıktığında AK Parti'nin oy oranı yüzde 40'ın altındaydı. Daha sonra yüzde 37,38 bandına düştü. Biz her ay araştırma yapıp karşılaştırma yapıyoruz" dedi.

"ZAMLAR SONRASI OYLARIMIZ DÜŞTÜ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı o paketten sonra oy oranının tekrar yüzde 40'a çıktığını savunan Şen, şöyle devam etti: "Fiyatlarla, faturalarla tekrar oy oranımız geriye düştü. Önce yüzde 37 bandına düştü şimdi de yüzde 34-36 bandında seyrediyor. Tek sayı demiyor oluşumun nedeni 3-4 araştırmanın farklı sonuç vermesi. Ben aralıkları söylüyorum."

Vatandaşların derdine derman olacak önlem paketinin açıklanacağını belirten Mustafa Şen, Pazartesi günü kabinenin toplanacağını Bakan Sönmez'in elektrik faturalarıyla ilgili yeni kararı duyuracağını, ondan sonra AKP'nin yeniden yükselişe geçeceğini belirtti.

"BEN BAZI ŞEYLERİ BİLİYORUM AMA..."

Mustafa Şen'in, "Ben tabi bazı şeyleri biliyorum ama sevgili bakanlarımızdan rol çalmış olurum. O nedenle ben şimdi bildiklerimi söylemiyorum, sözü onlara bırakıyorum" ifadeleri dikkat çekti.