CiddiGazete- AKP eski milletvekili Saffet Kaya, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. Yapılan yemekli toplantıda konukların maskesiz olduğu ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları görüldü.

KAFTANCIOĞLU'NA CEZA YAZILDI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve beraberindeki CHP'li ilçe belediye başkanları, Nişantaşı'nda bir araya gelmişler, çıkışta gazetecilerin sorularına Kaftancıoğlu, "Ofiste belediye başkanlarımızla özel toplantı yaptık" diye cevap vermişti.

Ancak, CHP’lilerin bir araya geldikleri yerin restoran olduğu ve coronavüris yasaklarının ihlal edildiği gerekçesiyle iş yeri işletmeciyle birlikte toplam 15 bin 900 TL ceza kesildi. Şişli Kaymakamlığı da konuyla ilgili açıklama yaptı.

AKP'Lİ İSİM PAYLAŞTI

CHP'lilere kesilen ihlal cezası konuşurken, AKP eski milletvekili Saffet Kaya, sosyal medya hesabından yönetmeliklere meydan okurcasına bir paylaşım yaptı.

"Selçuk Holdingin daveti üzere, Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Vakıf Bank Yönetim Kurulu Başkanı eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Bakanlar, Milletvekilleri, ve iş insanlarıyla Vekilimiz Saffet Kaya yemekte buluştular” diye yazan Saffet Kaya, bir de fotoğraf paylaştı.

Yapılan toplantıda çekilen fotoğrafın maskesiz ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı görüldü.