CiddiGazete- AKP’den istifa eden Mardin Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Göktaş ve 14 üye Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne geçti.

Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Emin İlhan AKP’den istifaların önümüzdeki günlerde daha da artacağını belirterek şunları söyledi:

'AK PARTİ MHP'YE DÖNÜŞTÜ'

“Partililer bir gereksinim için doğar. AK Parti ilk süreçlerinde Güneydoğu’da güzel bir oy aldı. Millet HDP'nin haricinde kendilerini temsil edecek bir parti olarak gördü. Ama son dönemlerde AK Parti, MHP'ye dönüştü. Güneydoğu'da MHP siyasetine karşı bir tutum var. AK Parti'nin MHP ile olan yakınlaşmasından dolayı partilerinden kopuşlar çok olacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mardin İl Başkanı Emin İlhan ile birlikte.

‘İSTİFALAR ARTACAK’

Ekonomik krizden dolayı vatandaşların birçoğu yeni söylemleri olan siyasi partilere ilgi gösteriyor. Vatandaşlar bu umudu Gelecek Partisi’nde gördüğü için partimize yoğun bir ilgi gösteriyorlar. AK Parti yönetiminde olan birçok kişi şu anda istifa etme aşamasında. Gördüğümüz kadarıyla gerek ilimizde, gerekse bölgede AK Parti'den istifaların daha da fazla olacak.”