CiddiGazete- 31 Mart 2019'da belediye başkanı seçilen ancak 8 ay önce görevden alınan AKP'li Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın yeğenleri L.A, E.A ve İ.A, belediyeyi basıp başkanı darp etti. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun akrabaları kavgayı öğrenince ikinci büyük kavga sokakta yaşandı.

3.5 MİLYON LİRALIK FATURA

Ceylanpınar Belediyesi'ne kesilen 3.5 milyon liralık fatura nedeniyle eski başkan Aksak ile Belediye Başkanı Feyyaz Soylu arasında bir süredir gerginlik yaşandığı öğrenildi.

Sosyal medyada “Abdullah Aksak Sevdalıları” isimli hesap, Soylu'nun darp edilmesinden sonra “Bir anlaşma yapıldı. Eğer o anlaşmaya uymazsanız gereği böyle yapılır, şimdi tosun paşa kırılan parmağını tedavi et” mesajını paylaştı.

SOKAĞA TAŞTI

Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun darp edilmesinden sonra ikinci kavga belediye binası önünde ve sokakta yaşandı. Onlarca kişi ellerinde silah ve sopalarla cadde boyunca kavga ettiler.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Emniyet Müdürü ve Garnizon Komutanı'nın olayları büyümemesi için ilçeyle temasa geçtikleri öğrenildi.

Ceylanpınar’da meydana gelen ve meydan kavgasına dönüşen olayla ilgili eski başkan Abdullah Aksak ve mevcut başkan Feyyaz Soylu Kaymakamlıkta bir araya geldi. İki başkan da yapılan görüşme sonucunda el sıkışarak anlaştı.