Vali Aykut Pekmez için düzenlenen veda yemeğinde gazeteciler tarafından fotoğraf çekimleri yapılırken, İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ile aynı masada yer alan İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın masası da gazeteciler tarafından fotoğraflanmak istedi.

Haberaksaray.com'da yer alan habere göre; İl Müftüsü Cemalettin Bal, İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ile aynı fotoğraf karesinde yer almamak için, “İYİ Parti il başkanının yanında otururken fotomuzu çekme yanlış anlaşılır" diyerek fotoğrafı çeken gazeteciye uyarıda bulundu.

BAŞKAN TÜREMİŞ TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, sosyal medya hesabından sert tepki göstererek söz konusu fotoğrafı paylaştı ve şu açıklamayı yaptı:

"Dün akşam Vali Bey’in veda yemeğinde yanımda oturan ilimizin müftüsü, gazeteci bir abimiz fotoğrafımızı çekerken, İYİ Parti il başkanının yanında otururken fotomuzu çekme yanlış anlaşılır dedi. Buna AKP ve MHP il başkanları da şahittir. Bunu bir ilin müftüsünün söylemesi beni o kadar üzdü ve hayretler içerisinde bıraktı ki anlatamam. Müftü bey olmuşsun ama maalesef ki olman gerekeni olamamışsın!"

Öte yandan Müftü Cemalettin Bal'ın AKP Aksaray İl Başkanlığı binasına yaptığı ziyaret sosyal medya hesabından payalaşıldı.