Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İYİ Parti’nin en güçlü olduğu illerden Denizli’yi “kurtuluş” gününde unutmadı. Her 15 Mayıs’ta milli mücadele ruhunu yeniden yaşayan Denizli için özel mesaj yayınlayan Akşener, destan yazan kahramanları ve şehitleri saygı ve minnetle andı.

Her 15 Mayıs’ta mücadele ruhunu yeniden yaşayan Denizlilerin coşkusunu gönülden paylaştığını aktaran Akşener, “Ne mutlu ki tarihimiz nice kahramanlıklar, nice başarılarla ve zaferlerle dolu. Milli mücadelenin fitilini ateşleyerek ülkemizin düşman işgalinden kurtulması için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

ÇOBAN ATEŞİ YAKTIK

Parti kuruluşunda başladığı Anadolu ziyaretlerinin ilk duraklarından biri olan Denizli’nin kendisi için büyük öneme sahip olduğunu belirten Meral Akşener, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Atalarımızın milli mücadele için yaktıkları çoban ateşinin ikincisini Türkiye İYİ olsun diye Denizli’de yaktık. Bizi bağırlarına basan tüm Denizlili hemşerilerime sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. 24 Haziran’dan sonra daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”