CİDDİGAZETE

24 Haziran seçimleri öncesi Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısına giderken 30 Mayıs'ta trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan İYİ Parti Samsun eski il başkanı Ömer Süslü, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ağırladı.

Samsun'da toprağa verilen ülkücü camianın "Dede Korkut"u Ozan Arif'in cenaze törenine katılan Meral Akşener, evinde tedavisi devam eden Ömer Süslü'yü de ziyaret etti.

Akşener'in ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Süslü, "Çok şükür iyiyim. Kıymetli büyüğümüz, ablamız elimizi hiç bırakmayan değerli genel başkanımız evimizde bizleri ziyaret ederek daha da iyileşmemize katkı sağladı. Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz. Onunla yol yürümekten hiç yorulmadık. Bundan sonra da gücümüz yettiğince birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.

OLAY

Genel seçimler öncesi Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısına giderken kaza geçiren araçtaki İYİ Parti Samsun ikinci sıra milletvekili adayı İbrahim Özyer hayatını kaybetmiş, il başkanı Ömer Süslü de ağır yaralanmıştı. Ankara'da ameliyat edilen Süslü'nün tedavisi Samsun'daki evinde halen devam ediyor...