CiddiGazete- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Artvin’in Arhavi ilçesindeki esnaf ziyaretleri sırasında bir basın mensubunun, “2021 yılında seçim bekliyor musunuz” sorusuna, “Ben şu gün diyemeyeceğim çünkü seçime dair bütün öngörülerimiz yanlış çıktı ama vatandaş seçim istiyor” cevabını verdi.

Meral Akşener, Trabzon ve Rize’deki temaslarının ardından Artvin’in Arhavi ilçesine geçti. Burada esnafı ziyaret edip sorunları hakkında bilgi alan Akşener, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Akşener erken seçim beklentileri hakkındaki soru üzerine şunları söyledi:

“Şu gün seçim olur gibi bir öngörüm yok ama gezdiğimiz yerlerde anladığım kadarıyla ekonomi çok kötü. Dolayısıyla bu ekonomiyi canlandırma işlemi imkansız hale gelirse 2022'de bir seçim olabilir gibi bir beklenti var siyasi cenahta. Ama ben şu gün diyemeyeceğim çünkü seçime dair bütün öngörülerimiz yanlış çıktı ama vatandaş seçim istiyor.

Erken veya geç, 2023'te seçim olduğunu varsayın, son zamanlarda yandaş medyaları izleyin, 24 saat taş atılıyor bizlere. Bunun anlamı, seçimin kaybedildiğini fark etmiş olmaları. Ondan dolayı oluyor bunlar. Saldırı, hakaret arttıkça bilin ki seçim gitti attaya…”