CiddiGazete- İyi Parti camiasını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Başkanlık Divanı dışında kalan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bugün İyi Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'le görüştü.

Koray Aydın'ın ekibinde yer alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, katıldığı canlı yayında Akşener-Ağıralioğlu görüşmesinin bugün gerçekleştiğini söyledi.

Teşkilatların yeniden düzenlenmesinde Meral Akşener'den görev bekleyen isimlerden Mehmet Tolga Akalın şöyle konuştu:

"Sürecin bir iktidar hazırlığı olarak tanzim edilmesi çok eksik bırakır meseleyi.

Ağıralioğlu, İyi Parti'nin çok önemli bir değeri. Bizim aramızdaki hukukta bu yol arkadaşlığı hukukudur. Bu hukukun sorumluluğu gereği bugün Ağıralioğlu iyi bir açıklama yaptı.

Sayın genel başkanımız da açıklamanın ardından arkadaşımızı genel merkezimize çağırdı, görüşme yaptılar. Süreç bizim açımızdan çözüldü, bitti.

Yavuz Bey'in farklı düşüncelerini dile getirmelerini ayrı değerlendirebiliriz. Bu tür farklı düşünceler, kalbi ittifakı oluşturmanın önemli bir adımıdır."

GÖREVİNİ RIDVAN UZ'A DEVRETTİ

Öte yandan, Yavuz Ağıralioğlu'nun genel merkeze gelmesiyle devir-teslim töreni yapıldı. Ağıralioğlu, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı koltuğunu Rıdvan Uz'a teslim etti. Uz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı görevimizi İstanbul Milletvekilimiz Sayın Yavuz Ağıralioğlu'ndan devraldık. Bu zamana kadar başkanlığımız için verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti, ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edecektir" dedi.