CiddiGazete- Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun "kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirdiği" iddiasıyla tutuklanmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop'a attığı tweet'le gündem olan Cumhur Frankfurt sahte isimli AkTrol özür diledi.

Cumhur Frankfurt isimli sosyal medya kullanıcısı Meclis Başkanı Şentop'u Twitter'da etiketleyerek, "Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış" dedi.

Bu ifadelerin ardından Şentop'tan cevap geldi. "Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma" ifadelerini kullanan Şentop, ardından da "Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

AKTROL ÖZÜR DİLEDİ

Şentop'un çıkışından 1 gün sonra "Cumhur Frankfurt" isimli Twitter kullanıcısı, Mustafa Şentop'u arayarak özür dilediğini duyurdu, "Az önce Meclis Başkanımız Mustafa Şentop'u arayarak kendilerine Cumhur Frankfurt'a has üslup konusunda haddimi aştığımı ve hiçbir taraf ile bağlantılı olmadığımı ifade ettim. Sağolsunlar, büyüklük ve anlayış gösterdiler. Sadece tenhada özür dilemeyeyim istedim" ifadelerini kullandı.