CiddiGazete- DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP grup toplantısında kendisi hakkında konuşan Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli’ye Twitter hesabından cevap verdi.
Ali Babacan, “Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi. Sorunların altına imza atanların, ülkeyi fakirleştirenlerin hakaretleriyle vakit kaybetmiyoruz. İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz” mesajını paylaştı.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Devlet Bahçeli, eski AKP’liler Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan hakkında şu ifadeleri kullandı:
“Gelecek Partisi'nin yöneticilerine tavsiyem şudur: Bu serokun (Ahmet Davutoğlu) yanında sakın konuşmayın, aman ha sır verme gafletine düşmeyin. Dil ile düğümlenenin diş ile çözülemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın.
Keza aynı şey selamsız (Ali) Babacan için de geçerlidir. Kanuni Sultan Süleyman dönemi vezirlerinden olup Mısır'a vali olarak tayin edilen ancak bir süre sonra Padişah’a isyan ederek kendisini sultan ilan eden Hain Ahmet Paşa gibileri zamanında teşhis edilerek devlet ve siyaset hayatı onlara tümden kapatılmalıdır.”