CiddiGazete- Ramazan öncesinde İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral'a ağır küfürler eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, şimdi de Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı tehdit etti.

Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde kaleme aldığı, "Bilimde bile siyaset" başlıklı yazısında, MHP'li vekillerle olan tartışmasını sürdürdü. Altaylı, kendisini tehdit eden MHP Milletvekili Cemal Enginyurt'a "Herkes haddini bilecek" diye cevap verdi.

Cemal Enginyurt, Twitter hesabından, Fatih Altaylı’yı "İnanç vergisi alınsın" önerisi üzerine, "Fatih Altaylı denen zavallı, gördüğüm ilk yerde düşman muamelesi göreceksin" diyerek tehdit etmişti.

Fatih Altaylı Habertürk’te yayımlanan bugünkü köşesinde, Enginyurt’a cevap verdi. Konuyu yargıya taşıyacağını söyleyen Altaylı, “Ne yapacağım. Tabii ki, yargıya gideceğim. Tehdit ve hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil. Herkes haddini bilecek” ifadelerini kullandı.

Altaylı, daha önce de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptıkları program sonrası kendisine yönelik sert eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'la da sert tartışmalara girmişti.

Fatih Altaylı’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Söylemediğim, ağzımdan çıkmayan sözler üzerinden bana tehdit ve hakaret kampanyası yürüten iki vekil hakkında ‘Ne yapacaksın?’ diye soranlar var.

Ne yapacağım. Tabii ki, yargıya gideceğim.

Tehdit ve hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil.

Herkes haddini bilecek.

Bu kadar mı? Evet bu kadar!

Bazı okurlar ise “Birkaç gün önce sağlık çalışanlarına dokunanı döverim boyum 190 diyordun. Cemal Enginyurt’a da desene” demişler. İki nedenle böyle bir şey söylemem.

1- Kendisi öyle veya böyle bir milletvekili. Seçmenlerine saygımdan ötürü böyle bir şey söyleyemem.

2- Aynı kişi daha önce emekli Albay Ali Türkşen’e sallamış Türkşen’den ‘Yiğidim buradan boş sallama, yakın düşeriz bir gün laf çakmak nasıl olur kısa mesafeden gösteririm ben sana. Türk Ordusu'nun şerefini iki paralık edenlerle yan yana durmaya devam...’ yanıtını alınca sesi soluğu ve hatta nefesi kesilmişti. Yani anladınız siz onu..."