CiddiGazete- Tutuklu yargılanan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve iş insanı Osman Kavala hakkındaki, “Kavala’nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum, Demirtaş’ın da tahliyesi olabilir” açıklamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AKP ve MHP cephesinden tepki gören, bu nedenle Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa eden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, silahlı sopalı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı evinde ziyaret etti.
Selçuk Özdağ, Arınç’ın ziyaretini sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesaj ile duyurdu. 
Özdağ mesajında, “Değerli Devlet adamı, Tbmm e. Başkanı ağabeyim Sn. Bülent Arınç beyefendinin uğradığım terör saldırısı sonrası duyarlı ve isabetli twıtları için ve de bizzat geçmiş olsuna evimize teşriflerine şahsım ve ailem adına şükranlarımızı arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BÜLENT ARINÇ’IN MESAJLARI

Bülent Arınç, Selçuk Özdağ’ın saldırıya uğramasının ardından Twitter hesabından şu mesajları paylaşmıştı:
“Değerli dostum Manisa eski milletvekili ve halen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın cuma namazına giderken evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasından büyük üzüntü ve endişe duydum.
Sayın Özdağ başından ve kollarından ciddi yaralar almıştır. Halen hastane acil serviste tedavisi devam etmektedir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim acil şifalar versin.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılarak bu gözü dönmüş saldırganların bir an önce yakalanması ve hak ettikleri cezalara çarptırılmasını bekliyorum.
Aynı şekilde bu kişileri suça azmettiren ve hedef gösterenlerin de sıfatları konumları isimleri kim olursa olsun asli failler gibi yargılanması gerekir.
Selçuk Özdağ bu tür insanların hedef gösterdiği siyasetçilerden sadece birisidir. Allah ülkemizi, siyasetçilerimizi ve tüm masum insanları kötülerin şerrinden korusun.”