CiddiGazete- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırşehir’in Kaman ilçesini ziyaret etti.

Vatandaşların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Akşener, kendisini izleyenlere kısa bir konuşma yaptı.

Akşener şunları söyledi:

'İNSANLARIN AĞZINDA DİŞ YOK'

“Bugün özne sizsiniz, bugün dert sizin derdiniz, bugün bu derdin bir sese dönüşmesi lazım. O ses de ben ve arkadaşlarım olmak üzere buna talibiz. Çiftçi ağlıyor. Yahu bizi yönetenler, şu insanların ağzına bir bakın, dişi tam olan ne bir erkek ne bir kadın var bu ülkede. Günahtır be günahtır. 5 maaş alan danışmanların olduğu bu ülkede, insanların ağzında diş yok. Eczanelerde veresiye defteri var. Mama alamıyor çocuklarına babalar, anneler.

'HADİ ORADAN BE... MİLLET AÇ!'

5 ayrı emekli maaşı olabilir mi? Bin 500 TL emekli maaşı alan var. Bin 500 TL ile ev mi geçinir? Emekliyi siz niye açlığa mahkum ediyorsunuz? 3 bin lira asgari bir emekli maaşını herkese eşit olarak verseniz incileriniz mi dökülür? 500 milyon dolarlık uçakla uçacağınıza, 11 maaş vereceğinize danışmanlarınıza, emekliye 3'er bin lira maaş verseniz, en azından kötünün iyisi, fena mı olur? ‘İtibardan tasarruf olmazmış.’ Hadi oradan be… Millet aç!”

Merhum sanatçı Neşet Ertaş ve babası Muharrem Ertaş’ın mezarlarını da ziyaret eden Meral Akşener ve beraberindekiler, Aydınlar Köyü’nde kadınlarla bir araya geldi.