CiddiGazete

Sosyal medyada, durdurulamaz serilikte Türkiye ve Atatürk düşmanlığı yapan AKP'ye yakın İslamcı yazar Fatih Tezcan, Karaköy'de gerçekleşen çirkin olayı eleştirirken yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdırdı.

Sicilinde Fetullah Gülen hayranlığı olan Tezcan paylaşımında, "RT #SONDAKİKA KETÖ’den bir saldırı daha!

Yer: Karaköy!

Bir Kemalist, sokakta başörtülüleri yumrukluyor!

Kimse bunlara münferit demesin!

'Atatürk' denilen sözde Ulu Önder özde İngiliz İşbirlikçisi ateist Diktatör övülmeye devam edildikçe, KETÖ Başbakan da asar vatandaş da döver!" ifadelerini kullandı.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEPKİ GÖSTERDİ

FETÖ'cü Fatih Tezcan'ın bu paylaşımına MHP Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu tepki gösterdi. Vahapoğlu, Tezcan'ın paylaşımını alıntılayarak, "Bu müptezel; yoldan geçen kadınlara saldıranın Kemalist olduğunu nereden anlamış.

KETÖ ile ne demek istiyor yürekli ise açıklamalı.

Bu çukur adam hakkında meri mevzuata göre resen işlem yapmak zorunda olan Cumhuriyet Savcıları ne iş yapıyor" diye yayımladı. Hidayet Vahapoğlu paylaşımına görmeleri için Adalet Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı'nı da etiketledi.

YİNE ATATÜRK'E HAKARET ETTİ

MHP'li Vahapoğlu'nun paylaşımına cevap veren Fatih Tezcan, "1-Başörtülülere saldırıp Marmaray’da Peygamberimizin annesine küfreden kadın Kemalist değilse Şizofrenlerden özür dileriz!

2-KETÖ: 1 Başbakanı, 2 Bakanı ve doğum yeriniz olan İskilip’li Atıf’ı katleden Müptezel (!) Terör Örgütü.

3-Yürek konusuna girmesek?" ifadelerini kullandı.

TROLLERİ SALDIRIYA GEÇTİ

Fatih Tezcan'ın bu paylaşımından sonra troller, Hidayet Vahapoğlu aleyhine çirkin ifadelerin ve hakaretlerin yer aldığı sosyal medya paylaşımları yapmaya başladı.