Cumhur İttifakı’na yönelik her kesimden bir şeyler söylendiğini belirten Devlet Bahçeli, “Cumhur İttifakı’na laf söylüyorlar. Ben söz söylemeyecek miyim? Kankama laf söyletmem” dedi.

YSK’nın İstanbul’a ilişkin itirazları bir an önce karara bağlaması gerektiğini ifade eden Bahçeli, “YSK’nin vereceği sonuç ne çıkarsa çıksın, herkes hakkına razı olmalı. Hile hurda varsa, buna da razı olamayız. Ama karar ne çıkarsa, sonuçta saygımız var. ‘Hayırlı olsun’ deriz” dedi.

“Cumhur İttifakı’nın seçime kadar devam edeceğini söyleyenlerin” bulunduğuna dikkati çeken Bahçeli, şunları kaydetti: “Bu sonuçlar Cumhur İttifakı’nın başarısını gösteriyor. İttifak 2023’e kadar devam edecek.”

Basına kapalı toplantıda Başkan Erdoğan'a yönelik değerlendirmelerde bulunduğunu belirten Bahçeli, "Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanını yıpratmaya yönelik eleştirilere karşı yanında olduğunu hatırlattı ve "kankama laf söyletmem dediğini" söyledi.

MHP'nin Kızılcahamam kampında Genel Başkan Yardımcıları Emin Haluk Ayhan Ekonomi, Sadir Durmaz yerel seçim sonuçları ve analizler, Feti Yıldız ise seçim, itirazlar ve tartışmalara ilişkin sunumlar gerçekleştirdi.