CiddiGazete- Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanmasının ardından tepki çeken bir paylaşım yapan Düzce’ye bağlı Kaynaşlı ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Birol Şahin’e cevap Devlet Bahçeli'den geldi.

Bugün MHP'nin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanmasını tebrik ederek, şunları söyledi:

“Son olarak, hafta sonunda yapılan Avrupa Kıta Elemeleri Voleybol Final Maçında Almanya'yı 3-0 yenerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanan filenin sultanlarını, teknik kadroyu ve federasyon yönetimini gönülden tebrik ediyorum."

İŞTE BİROL ŞAHİN'İN SİLDİĞİ PAYLAŞIMI

Birol Şahin tartışılmaya başlandığında, Milli Görüş gömleği giydiği yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'la çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Şahin, Devlet Bahçeli'nin konuşmasından sonra, Voleybol Kadın Milli Takımıyla ilgili paylaşımıyla birlikte bu fotoğrafı da kaldırdı.

HAYALLERİ MHP İLE GERÇEKLEŞTİ- MHP 31 Mart'ta Kaynaşlı'da kendi parti tabanından aday çıkartmadı. Daha önce "Milli Görüş" ekseninde Refah Partisi'nde siyaset yapan Birol Şahin'i aday gösterdi. Birol Şahin, uzun yıllar AKP'de siyaset yaptı, adaylık fırsatı bulamayınca milletvekilliğine bağımsız aday oldu, Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı oldu, en sonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tercihiyle 31 Mart'ta Kaynaşlı'ya belediye başkanı seçildi.

Birol Şahin, gelen yoğun tepkiler ve Bahçeli'nin TBMM'deki konuşmasından sonra Voleybol Kadın Milli Takımı için yapmış olduğu sosyal medya paylaşımını sildi.