CiddiGazete- Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında yaptığı konuşmada, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ağır ifadelerle eleştirdi.

Bahçeli, şöyle dedi:

İP'in başkanı anlaşılan yine bilye dağıtmış yine mayasına uygun bir değerlendirme yapmış. Bizim ve AK Partinin HDP'yi şeytanlaştırdığını ifade etmiş. Bu bayan halkın demokrasi partinin zaten şeytan olduğunu bilmiyor mu? Şeytana şeytan demek sevaptır, helaldir.

Şeytana öyle ya da böyle açık ya da gizli destek çıkmak bir defa ayan beyan günahkarlıktır. İP'in HDP'nin dibinde ne işi vardır? CHP'nin küçük beslemesi haline dönüşen bu parti yönetiminin HDP'ye sevimli görülme çabası siyasi madrabazlıktır. İP başkanının öylesine bozuk ve buhranlı dili söz konusudur ki ya ne dediğini kulağı duymuyor ay da duyduğunu aklı almıyor.

AKŞENER'E "MÜFTERİ" DEDİ

İP başkanı bu iddiasını ispat etmek zorundadır. Kürt kökenli kardeşlerimize hiçbir devlet veya hükümet yetkilisinin en küçük incitici en ufak kırıcı bir ithamı olmamış olması da akıllara dahi gelmemiştir.

Bu müfteriye teröristin kim olduğunu Kürt kökenli kardeşlerim Allah'ın izniyle öğretecektir. Kürt'ten terörist olmaz. Teröriste Kürt diyemez. Diyen varsa bu milletin evladı olamaz. Zira terörün inancı yöresi etnik kökeni ahlaki bahanesi olamaz olmayacaktır. Terörist PKK'dır, FETO'dur, DEAŞ'tır.

"KÜRTLERİN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE BAĞI YOKTUR"

Kürt kökenli kardeşlerimin terör örgütleriyle hiçbir bağ ve bağlantısı yoktur. Var diyen çıkarsa biliniz ki vatan hainidir. Kürtlerle terörü özdeş görmek korkunç bir bühtan affı imkansız bir cinayettir. Akıl yönünden de ahlak yönünden de iflas edenler püsküllü beladır.

Ekranlarda manşetlerde kürsülerde boy gösteren bu şer cephesinin ortak paydasını Türk tarihini karalamak için kolladıkları fırsatlar terörle elde edemedikleri sonuçların siyasetle sağlanması, milli kimliği parçalamak için yürütülen kampanyalar oluşturmaktadır. Bu milletin adı parçalanmaya çalışan zillet ittifakına inat Türk milletidir.