CİDDİGAZETE

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna ilişkin iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yalçın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, akşam saatlerinden itibaren bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin haberler yer aldığını belirtti.

Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna dair iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Yalçın, şu paylaşımı yaptı:

"Kemal Özkiraz isimli bir müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir. Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye'se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir."

KEMAL ÖZKİRAZ: SARHOŞKEN KIRICI OLUYORSUNUZ

Semih Yalçın'ın açıklamasına, Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'dan cevap gecikmedi.

Özkiraz paylaşımını, "Sarhoşken çok kırıcı oluyorsunuz bence ayılınca yazın" diye noktaladı.

İşte Kemal Özkiraz'ın Semih Yalçın'a cevabı:

1- Adınızın hakkını verin, Edepli olun.

2- İlk iddia sahibi ben değilim, araştırmadan sallamayın.

3- "Allah şifa versin" diyen birine hakaret etmek ancak size yakışır.

4- Müptezellik en çok size yakışır.

5- Sarhoşken çok kırıcı oluyorsunuz bence ayılınca yazın.