CiddiGazete- Eşi Nagehan Alçı ile birlikte FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ve Ergenekon kumpasını hazırlayan savcılara sürekli övgüler yağdıran Rasim Ozan Kütahyalı, karşılığında da Bankasya'dan büyük miktarda kredi aldı. FETÖ kuruluşu olduğu için kapatılan Bankasya'dan aldığı parayla Boğaz'da yalı dairesi sahibi olan ROK, 15 Temmuz'dan sonra, diğer AKP'liler gibi FETÖ'nün karşı safına geçti.

Siyaset yazan, spor programlarına katılan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki bir programda, "Kusturmalı Boşnak saksosu" tabirini kullandı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Meclis'te yaptığı konuşmada ROK'a çok ağır ifadelerle yüklendi, sosyal medyadan tehdit mesajları yayımladı, ayrıca Boşnak STK'larıyla birlikte dava açtı.

Kamuoyundan gelen yoğun tepkiler nedeniyle uzun süre Boğaz'daki yalı dairesinde işsiz oturan Rasim Ozan Kütahyalı, yazılı basına iktidarın himayesindeki Güneş Gazetesi'yle döndü. ROK aynı zamanda Melih Gökçek'in ailesine ait Beyaz TV'de de tekrar programa çıkmaya başladı.

SKANDAL KUTLAMAYI RASİM OZAN DUYURDU

Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin, Boşnakların, hatta toplumun çok büyük bir bölümünün sevmediği, ekrana çıktığında kanal değiştirdiği Rasim Ozan Kütahyalı, bugün yaptığı paylaşımla yeni bir skandalı kamuoyuna duyurdu.

Kütahyalı, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını ve tebrik ettiğini söyledi. ROK, konuyla ilgil şu Tweetleri paylaştı:

- Beyaz TV’de “Ortak Akıl” programına katıldım sabah. Bugün CHP zihniyetinin 3 Mayıs 1944 işkencelerinin de yıldönümü. Bu zulümleri anmam üzerine MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli programa teşekkürlerini ve selamlarını gönderdi. Şimdi de Devlet Bey ile bir telefon görüşmesi yaptık.

BAHÇELİ, ROK'LA "TÜRKEŞ"İN KİTABINI KONUŞMUŞ!

- MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli ile çok güzel ve içten bir telefon konuşması yaptık. Açıkçası duygulandım. Programda Sayın Bahçeli’den Rahmetli Alparslan Türkeş’in 3 Mayıs 1944 zulmünü anlattığı kitabının yeniden basılmasını rica etmiştim. Hemen o kitabı bastıracağını ifade etti.

- Sayın Bahçeli ile bugün yaptığımız telefon konuşması hakikaten beni çok etkiledi. Devlet Bey’in babacan üslubu ve beni ekranlarda görmeyi özlediğini söylemesi beni çok duygulandırdı. Çok mutlu oldum. Sağolsun, varolsun. CHP’nin 3 Mayıs 1944 zulümlerini yeniden lanetle anıyorum.

- 3 Mayıs 1944, CHP zihniyetinin Türkçülere yaptığı korkunç işkencelerin ve zulümlerin günüdür. Rahmetli Türkeş’in tüm tırnaklarını söktüler, tabutluğa koydular. Bugünkü Beyaz TV yayınında bu zorbalığı detaylı anlattım. Sayın Devlet Bahçeli de teşekkürlerini ve selamlarını gönderdi.