CiddiGazete- Devlet Bahçeli, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

- Kılıçdaroğlu, safi rüzgarsın. Uyarmadı deme bilmediğin, tanımadığın, tecrübe etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın.

- Kimse sana el uzatmaz, can simidi bile atamazlar. Milliyetçiliğin alanına fazla girmekten kaçınmalısın.

- Sonra terörist Demirtaş’tan ikazname, HDP'den ihtarname, PKK ve FETÖ'den ihbarname almaktan kaçamazsın, kurtulamaz.

- Osmanlı'ya hasta adam muamelesi yapan, Türkiye'ye de saldırmak için kriz, kaos ve kargaşa, darbe, nifak ve kutuplaşma üretimini biteviye sürdüren küresel emperyalizm için hamdolsun deniz bitmiştir.

- Sokakta "barışçıl protesto" telkin ve temennileriyle neyin hazırlığını planlıyorsunuz?

- Zamları, enflasyondaki artışları sokak tepkisi ile birleştirip Türkiye'den bir Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz?

- Dost ve kardeş ülke Kazakistan'daki sokak eylemlerini, kanunsuz gösterileri izleyince bitiniz mi kanlandı? Cesaretiniz mi kanatlandı?

- Ekonomik sorunları büyütüp, enflasyon mühimmatı ile ülkemizi yaylım ateşine tutan sorumsuzlar aslında ne insanımızı tanırlar, ne rızkı bilirler, ne tarihimizi okurlar, ne de ekonomiden anlarlar.

- Bizim sadece ekonomik hayatımız yoktur, bir toplum hayatımız, bir inanç hayatımız, bir kültür hayatımız, akıp giden bir sosyal ve milli hayatımız vardır ve sınıflandırılması; varlığımıza, kimliğimize, tarihi haklarımıza kast etmektir.