CİDDİGAZETE

23 Eylül’den bu yana üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, bugün MHP genel merkezine geldi. Bahçeli’yi bina girişinde çok sayıda partili karşıladı. Parti genel merkezinin önünde Türk bayrağı açan partililer, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı. Binaya girdikten sonra balkondan partilileri selamlayan Bahçeli, daha sonra alkışlar eşliğinde makam odasına geçti.

Bahçeli, geçen 23 Eylül’de rahatsızlığı nedeniyle Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’ne başvurmuş, aynı gün taburcu edildikten sonrası tedavisi devam etmişti.

Makamına çıkmadan önce gazetecilerin görüntülediği Bahçeli ve beraberindekiler "bozkurt" işareti yaptı. Bahçeli’nin yaşamı boyunca ilk kez sakal bıraktığı görüldü.

SEMİH YALÇIN YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Yazılı bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP'nin diğer siyasi muarızları ve rakipleri de algı operasyonlarıyla Sayın Genel Başkanımız ve partimiz aleyhinde kamuoyunda soru işaretleri bırakmaya çalışan sırtlanlara iğrenç bir çıkarcılıkla malzeme vermekte, rezil dedikodulardan yararlanmayı kâr bellemektedir. Politika kulvarına ve medyaya FETÖ militanları tarafından serpilmiş entrika yemlerinin ardından giden bilumum MHP muarızı sırtlanlara; üzülecekleri, kahrolacakları bir haber vermek istiyoruz: Üst solunum yolu rahatsızlığı geçiren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tedavisi tamamlanmış ve an itibarıyla Genel Merkezimizde mesaisine başlamıştır” dedi.