CiddiGazete- Bir dönem FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve terör örgütünün mensupları hakkında övgü yarışına giren Nagehan Alçı ile eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile barışan Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, bir zeytin dalı da ATV'nin ünlü programcısı Müge Anlı'ya uzattı.

Müge Anlı'nın 2011'deki Van depremiyle ilgili yorumuna Meclis kürsüsünden "Soysuzluk ve terbiyesizlik" diye cevap veren Devlet Bahçeli, o günkü düşüncelerinden vazgeçti.

Bahçeli'nin çok sert tepki gösterdiği, yakın çevresinin de çok ağır hakaret ve tehditlerine maruz kalan Müge Anlı, bugün ilginç bir açıklama yaptı.

ATV ekranlarında yayımlanan ve Müge Anlı'nın sunumuyla izleyiciyle buluşan "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in yeni sezonu başladı. Müge Anlı, sezon açılışında kendisine gelen tebrik çiçekleri ve notları canlı yayında paylaştı.

ESKİ KAVGA UNUTULDU

Anlı, tebrik mesajı gönderen isimlerden birinin de Devlet Bahçeli olduğunu belirtti.

Müge Anlı, Bahçeli’nin mesajında şu ifadelerin yer aldığını açıkladı:

"Sayın Müge Anlı Türk televizyonlarındaki sosyal sorumluluk bilincinin en güzel örneklerinden biri olan beğeni ve dikkatle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni yayın dönemini tebrik ediyor, sizlere ve tüm çalışma ekibinize kolaylıklar diliyorum."

Anlı, Bahçeli’ye mesajı için teşekkürlerini iletti.