Devlet Bahçeli cumhurbaşkanlığına aday olmadığı için, 24 Haziran seçimlerinde MHP oyların yüzde 100'ünü alsa bile devleti yönetemeyecek. Buna rağmen Devlet Bahçeli, bugün seçim beyannamesi açıkladı. MHP iktidar olamayacağı için gerçekleşmesi mümkün olmayan beyannamenin en çarpıcı bölümü, Devlet Bahçeli'nin ülkücülere af çıkartması oldu.

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

'BAŞBUĞ' DEMEDİ!

Birileri açısından imkansız gibi görülen tarihsel yolculuğumuz başta kurucumuz Türkeş Bey ve ülküdaşlarımızın mücadelesi ile bugünlere ulaşmıştır. İşte Milliyetçi Hareket, işte fazilet, işte adam gibi adamlık. (Bu sözlerden sonra salonda bulunanlar ayağa kalkarak Bahçeli'yi alkışladı) Şimdi soruyorum sizlere, başarmaya var mısınız? Zaferlere hazır mısınız? Oyunları bozacak mısınız? İhanetleri, ithamları 24 Haziran'da ezip geçecek misiniz? Başkaları gibi irademiz hipotekli değildir, zincirli değildir. Gördüğümüz gibi oluruz, olduğumuz gibi de görürüz. MHP, Türkiye'nin faydasına olmadığı hareket karşısında tek başına da olsa karşı durmuştur. Geçmişimizdir tanıktır. Bizim safımız Türk Milleti'dir. Bizim yönümüz Türk-İslam dünyasıdır.

'MİLLETİ YİNE TEHDİT ETTİ'

Yeni sistemin kapısını aralarken çok güçlü bir MHP'nin desteğini almak için mücadele edecek misiniz? Samimi ülküdaşlarım, vekillerim üstünde karalama yapanlar, küçücük akıllarıya medya, sosyal medya üzerinden spekülasyon yapan kim var alçaktır, FETÖ damarının son kalıntılarıdır. Bunları not ediyoruz, 24 Haziran'dan sonra bunlarla ilgili gerekeni yapacağız.

AHMET TÜRK'Ü ÇABUK UNUTTU

Nerede görüştünüz, hangi ara ittifaka karar verdiniz? Biz ittifak dediğimizde, avaz avaz bağıran siyasi yobazlar, siyasi kaçkınlar, sahneye çıkmıştı. Bunlar siyaseti deri mülke çevirdiler. Varsın PKK'nın kurşun askeri olsunlar, geldikleri yere dönecekler. Döndükleri yerde de millete hesap verecekler. İYİ Parti de dahil alayı PKK'lı Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorlar. Buradan diyorum, pişmanlık yaşayan, hatasını anlayan her ülküdaşım ile kucaklaşmaya hazırım. Biz cezaevindeki ülküdaşlarımız ile af istediğimizde sırtı kabarmış kediye dönüyorlar, adeta çıldırıyorlar. Kim heybesinde ne varsa onu yermiş? Biz bayrak, ülkü, vatan diyoruz. Onlar Kandil'in peşinden koşuyor, onların borusunu ödüyorlar. Ama yanlarına kalmayacak, yarınlara bırakılmayacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin doğası ve güvenliği için Erdoğan olması gerekiyordu. Erdoğan'ın yüksek bir oyla seçileceğine inanıyor ve görüyoruz.

FATURAYI ANKETÇİLERE KESTİ

Seçim provokatörleri bizim oyumuzu yüzde 3-4'e indirdiler. Allah'tan daha yüzde 1 diyemediler. Bıkmadınız mı çirkeflikten, yalandan dolandan. Gırlayan anketçilere millet prim vermiyor. Yapamayacaksınız, başaramayacaksınız. MHP'nin yükselmesine engel olamayacaksınız. MHP barajları aşa aşa, engelleri yıka yıka geliyor. TBMM'de çok güçlü bir MHP gurubu sesi şimdiden duyuluyor.