CiddiGazete- Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, dünyayı etkileyen coronavirüs salgınına karşı üst düzey tedbirler aldı.

Yakın zamanda üst solunum yollarından ağır şekilde rahatsızlık geçiren ve siyasi çalışmalarını yavaşlatan Bahçeli, coronavirüse karşı önlemlerini artırdı.

Titizliği ve sterilizasyona büyük önem vermesiyle tanınan Devlet Bahçeli'nin, MHP genel merkezine gelmeye devam ettiği ancak önem düzeyi yüksek randevularının haricinde diğer görüşmeleri ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi.

Bahçeli'nin odasının hava temizleme cihazıyla desteklendiği, günlük hizmetinde bulunan personelin de odaya girerken maske taktığı belirtildi. Şu anda rutin yaşamını etkileyecek herhangi bir semptomu bulunmayan Devlet Bahçeli'nin siyasi temaslarını telefon üzerinden yürüttüğü vurgulandı.

TÜRK MİLLETİ VİRÜS KUŞATMASINI YARACAKTIR

Öte yandan Bahçeli, sosyal medya hesabından, coronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Korona musibetini aklın, bilimin ve duanın gücüyle yeneceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Geçmişte daha müşkül anlarda bile yeise ve yılgınlığa kapılmayan Türk milletinin bu virüs kuşatmasını da yaracağına inanıyorum.

Bu süreçte karamsarlık aşılayanlara, kötümserlik yayanlara, provokasyonlara yeltenenlere, fırsatçılık, stokçuluk ve karaborsacılık yapanlara azami derecede dikkat ve uyanıklık mühim bir sorumluluktur.

Mikrobun kırılması için Sağlık Bakanlığı'nın tavsiye ve tembihlerine aynen riayet etmek insan ve toplum sağlığı açısından mecburiyettir.