CiddiGazete- Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan AKP MKYK Üyesi Derya Yanık'ın, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'ye ettiği ağır hakaretler yeniden gündem oldu.

Devlet Bahçeli, 10 Ekim 2015'te Ankara'da yaşanan bombalı saldırının ardından AKP hükümetine çok sert eleştirilerde bulundu ve "Canlı bombalar başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkarlıktır.

Türkiye, AKP'nin teröre sempatik ve sıcak bakışının, dış politikadaki tarafgir ve gayri milli yaklaşımın bedelini ödemektedir.

Gerek Erdoğan, gerekse de devamlı kamu düzeninden bahseden Davutoğlu devletin azametini gösterecek yürekliliği, yıkılan milli güvenliği ayağa kaldıracak iradeyi derhal, gecikmeksizin göstermelidirler" dedi.

"GERÇEKTEN YAZIKLAR OLSUN!"

Bahçeli'nin eleştirilerine cevap veren yeni Bakan Derya Yanık, "Devlet Bahçeli! Size de yazıklar olsun! Ruhunuz tümüyle iğdiş edilmiş artık anladık! Gerçekten yazıklar olsun!

TR'nin yönetilemez hale gelmesini iştahla bekliyorsunuz anladık! Şu halde milliyetçilikten falan bahsetmeyin artık!"

İşte o dönem ülkücü camianın büyük tepkisini çeken Yanık'ın sosyal medya paylaşımları:

Derya Yanık'ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve Ergenekon sürecindeki bazı sosyal medya paylaşımları ise şöyle: