CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası sosyal medyada kendisine ve eşine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan siyasilere teşekkür etti.

Erkek siyasetçilere "Bey", kadın siyasetçilere ise "Hanım" diye hitap eden Erdoğan, sadece Bahçeli için "Beyefendi" ifadesini kullandı.

Erdoğan, Cumhur İttifakı paydaşlarından Devlet Bahçeli'ye cevaben, "Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum" dedi.

Erdoğan, miting meydanlarında "Bay Kemal" dediği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajına "Kemal Bey, şahsım ve eşim adına geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in mesajını ise "Meral Hanım, eşim Emine hanımla birlikte iyi temennileriniz için teşekkür ediyoruz" diye cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine geçmiş olsun mesajı gönderen Deva Partisi Genel Başkanı'na, "Ali Bey, geçmiş olsun temennileriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum" cevabını verdi.

Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye "Mustafa Bey, dualarınız ve iyi temennileriz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun" cevabını verdi.

Erdoğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu, "İyi temennileriniz için eşim ve ben sizlere teşekkür ediyoruz Ahmet Bey" diye cevapladı.

Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na, "Temel Bey, geçmiş olsun temennileriniz için Emine hanımla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun..." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün mesajına, "Mustafa Bey sağ olun, güzel temennileriniz için teşekkür ediyoruz" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'ın geçmiş olsun mesajına, "Önder Bey, geçmiş olsun dilekleriniz için şahsım ve Emine Hanım adına teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın geçmiş olsun mesajına, "Çok teşekkür ediyoruz Fatih Bey, sağ olun..." cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a, "Eşim Emine hanımla birlikte iyi dileklerinize teşekkür ediyoruz Gültekin Bey" dedi.

Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na "Sağ olun Zekeriya bey. Emine hanım ve ben şükranlarımızı sunuyoruz" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın mesajına "Sağ olun Fuat Bey. Geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere ve kabinemizdeki tüm Bakan arkadaşlarıma eşim Emine hanımla birlikte şükranlarımızı ifade ediyoruz" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın mesajını şöyle cevapladı: "Çok değerli dostum Ersin Bey, geçmiş olsun temennileriniz için eşim Emine hanım ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, sizlere, ailenize ve tüm Kıbrıs Türk Halkına en derin muhabbetlerimi, selamlarımı iletiyorum. Sağ olun..."

Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi sonrası, "Aziz kardeşim İlham Aliyev'e geçmiş olsun temennilerinden ötürü şahsım ve Emine Hanım adına şükranlarımı sunuyorum. Dost ve kardeş Azerbaycan halkına selamlarımızı gönderiyor, dualarını bekliyoruz" mesajını paylaştı.