Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yayın koordinatörlüğünü yaptığı Beyaz TV, Beypazarı’nda bir mezarlıkla ilgili haber yapmak için ilçeye gitti.

Bir vatandaş, kendisine soru soran Beyaz TV muhabirine “yalan haber” yaptığını söyleyerek tepki gösterdi.

Muhabirin “Mezarlık perperişan halde, görmüyor musunuz otlar bürümüş” yorumuna, “Niye perperişan halde? Ne olmuş mezarlığa” cevabını veren vatandaş şunları söyledi:

“Bunu yayınlayacaksınız değil mi? Kim yapmış o otları, Mansur Yavaş mı yapmış? Siz burada yalan haber yapıyorsunuz. Beyaz TV’nin kime, nasıl haber yaptığını çok iyi biliyoruz. Ben mezarlığa sürekli giriyorum. Mezarlık her sene bu mevsimde böyle olur ve sonrasında gelip temizlenir. Bu niye Melih Gökçek zamanında berbat durumdayken, şehitlik bile berbat durumdayken yayınlanmıyordu da şimdi mi aklınıza geldi? Beyaz TV, Beypazarı gibi bir ilçeyi şimdi mi bu kadar çok düşünür oldu, çok merak ediyorum gerçekten. Aldığınız maaş haram. Siz buradaki her kötü şeyi Mansur Yavaş’tan biliyorken burayı hala bir AK Parti belediyesi yönetiyor. Bir telefonuna bakar. Yaptıramıyorsa onun eksikliğidir. Böyle şeylerle habercilik olmaz.”

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.