CiddiGazete- Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasıyla ilgili tartışmalar sona ermedi.

Atamanın Cumhurbaşkanı Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmasından dolayı, AKP'liler de Melih Bulu'nun yanında yer aldı.

Boğaziçi Üniversitesi kampüsündeki eylemleri eleştiren isimlerden biri de AKP Tuzla İlçe Sekreterya Birim Başkanı Yazgül Önen oldu.

Önen için partinin internet sayfasında "beş kız çocuğu annesi" yazmasına rağmen, "oğlunun" Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğunu duyurması kafa karıştırdı!

Beş kız çocuğu annesi AKP'li Yazgül Önen, "oğlunun" hocaları tarafından aranarak okuldaki protestolara katılması için yönlendirilmeye çalışıldığını iddia etti.

Yazgül Önen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Buna şahidim benim oğlumda Boğaziçi öğrencisi hocası zoom özerinden toplantı çağrısı yaptı endişeli olduğunuzu biliyoruz şeklinde çağrı yapıldı.

Biz çocuklarımızı eğitim alsın diye üniversite ye gönderiyoruz militan olsun diye değil."

AKADEMİSYEN ŞEVKET APUHAN'DAN CEVAP!

Ülkücü camianın yakından tanıdığı isimlerden akademisyen Şevket Apuhan, AKP'li Yazgül Önen'in Twitter paylaşımını alıntılayarak, "Yazgül Hanım'ın biyografisinde iyi derece Kürtçe bildiği ve 5 kız çocuğu olduğu yazıyor. Herhalde sakladığı bir oğlu varmış:))" dedi.