CiddiGazete- MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un CHP'li Özgür Özel'e yumruk atmasıyla başlayan TBMM genel kurulundaki kavgayı Twitter'da "yeşil toplu" AKP yandaşı çoğunluğu troll sosyal medya hesapları körüklemeye devam ediyor.

Olcay Kılavuz'un Özgür Özel'e yumruk atmasıyla başlayan kavgaya CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu da dahil olmuş, Karasu da Olcay Kılavuz'a yumruk atmıştı.

Önder Özel'in kenara çekilmesiyle asıl kavga Olcay Kılavuz'la Ulaş Karasu arasında gerçekleşmişti.

MHP'li vekille, Özgür Özel ve Ulaş Karasu arasındaki kavgaya diğer milletvekilleri taraf olmamış, Olcay Kılavuz'un hemen yanında olmasına rağmen MHP'li Erkan Akçay, sadece olayı izlemekle yetinmiş, diğer CHP'li vekiller de kavga eden vekilleri ayırmaya çalışmıştı.

Gerginlik, Olcay Kılavuz'un genel kurul salonundan çıkartılmasıyla son bulmuştu.

BAHÇELİ, OLCAY KILAVUZ'A NE DEDİ?

Devlet Bahçeli'ye yakın medya da kavgayla ilgili haber yapmadı, köşe yazarları olayla ilgili görüş bildirmedi, kamuoyunun tanıdığı MHP milletvekilleri de paylaşımda bulunmadı. Olcay Kılavuz da olayla ilgili konuşmadı.

Üstelik Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, dün görüştüğü Olcay Kılavuz'a, "Üzerine vazife mi neden kavga çıkardın?" diyerek Meclis'teki gerginliğin yatışması konusunda uyarıda bulundu.

KAVGANIN DERDİ "YEŞİL TOP"LARA DÜŞTÜ!

MHP tarafı sessizliğini korurken, isimlerinin yanında "yeşil top" olan çoğunluğu AKP'li trollere ait sosyal medya hesapları, CHP ile MHP arasındaki gerginliğin artması için paylaşımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

"Yeşil toplu" isimlere aşırı sol hesaplar da katkı yaparak, Meclis'e yakışmayan görüntüleri gündemde tutmaya çalışıyor.

Olcay Kılavuz'un Özgür Özel'e yumruk attığı görüntüler kameralara yansımazken, olaydan saatler sonra ortaya çıkan iki fotoğrafta, asıl kavganın Kılavuz ile Ulaş Karasu arasında geçtiği anlaşılıyor.

"Yeşil toplar" Olcay Kılavuz'un Karasu'ya yumruk atarken objektife yansıyan görüntüleri üzerinden alkış tutarken, radikal solcular da Ulaş Karasu'nun Olcay Kılavuz'a attığı yumruğun görüntülerin paylaşıyor.