CiddiGazete- İstanbul Göztepe’de yapımı tamamlanan Göztepe Şehir Hastanesi, bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete açıldı.

Şehir hastanesinin açılığı öncesinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Spor Bakan Yardımcısı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı eski güreşçi Hamza Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından attığı mesaj dikkat çekti.

Hamza Yerlikaya, “İzmirli hemşehrilerimize dev hizmet. Göztepe Şehir Hastanesi” şeklinde bir mesaj attı ve fotoğraf paylaştı.

Vakıfbank'ı yöneten isimlerden Hamza Yerlikaya, İstanbul Göztepe’de açılacak hastaneyi, İzmir Göztepe ile karıştırdı. Yerlikaya, uyarılar üzerine tweetini sildi.

Geçen Haziran ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı.

ORTAOKUL DİPLOMASIYLA YÜKSEK LİSANS MEZUNU OLDU!

Güreşçi Yerlikaya’nın kamu bankası olan Vakıfbank yönetiminde görevlendirilmesi tepkilere neden olmuştu.

Ortaokul mezunu olan Hamza Yerlikaya, sahte lise diplomasıyla Gazi Üniversitesi'ne yaptırdığı kayıt silindi ve resmi belgede sahtecilikten mahkemeye verildi.

DİPLOMASIYLA İLGİLİ HABERLERİ AKP GÖRMEZDEN GELDİ

Yerlikaya daha sonra aynı sahte lise diplomasıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nden diploma aldı, ardından Sakarya Üniversitesi'nden yüksek lisans diploması edindi.