CiddiGazete- İyi Parti içindeki Türk milliyetçileri, son günlerde adı şaibe ve iddialarla ön plana çıkan İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya her platformda sert tepki göstermeye başladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hakkında soruşturma başlattığı Buğra Kavuncu'ya son tepki, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyeleri'nin yer aldığı whatsApp grubunda gösterildi.

Alparslan Türkeş döneminin Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü ve İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Seyit Yücel, Buğra Kavuncu'nun "Kurucular Kurulu WhatsApp Grubu"nda olmasını eleştirdi.

"LÜTFEN GRUPTAN AYRILIN"

17 Ekim 2017'de resmiyet kazanan İyi Parti'nin kurucuları arasında yer almayan, partiye daha sonra dahil edilen Buğra Kavuncu'nun, "Kurucular Kurulu Üyeleri Grubu"nda Bahadır Erdem hakkında başlayan bir tartışmaya müdahil olması üzerine Seyit Yücel şu ifadeleri kullandı:

Herkesin farklı bir Kızıl Elma tarifinin olduğu şu zamanda sizinki hangisi diye soracağım ama önce siz kurucu olmadığınız halde bu grupta ne işiniz var ve niye bizatihi kendiniz buradan klavye kahramanlığı yapıyorsunuz?

Lütfen gruptan ayrılın...