CİDDİGAZETE

İYİ Parti'de "Abdullah Çatlı" kavgası yaşadı. 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'den Bitlis milletvekili adayı olan Yusuf Deniz'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım, ülkücü camiadan büyük tepki aldı.

3 Kasım 1996 yılındaki trafik kazasında vefat eden ülkücü camianın tanınan isimlerinden Abdullah Çatlı için, "Uyuşturucu ticareti mafya çetelerine kim olursa olsun rahmetle anılması ne dar doğrudur" diye anlaşılması güç bir paylaşım yapan Yusuf Deniz, ülkücüleri ayağa kaldırdı.

Bitlis milletvekili adayı Yusuf Deniz-Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral.

HDP SEVİCİYİ VEKİL ADAYI YAPMIŞLAR

Hasan Aydemir isimli bir takipçisinin, “Yusuf Deniz Bey; bahsettiğiniz kişinin ismini verirseniz insanlar yanlış anlamaz” demesi üzerine Yusuf Deniz, “Abdullah Çatlı” dedi.

"Facebook hesabında HDP'li sayfaları da beğenileri arasına alan Yusuf Deniz, gelen yoğun tepkiler karşısında Çatlı ile ilgili paylaşımını kaldırdı ve İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın-Bitlis Milletvekili adayı Yusuf Deniz.

Yusuf Deniz, sosyal medya hesaplarında İYİ Parti serüvenine de yer verdiği fotoğrafları ise silmedi.

GRUP TOPLANTILARINA DA KATILMIŞ

Zaman tünelinde yer alan fotoğraflarda Yusuf Deniz'in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Koray Aydın, Halil İbrahim Oral ve Akşener'in sekreteri Esma Bekar'la çok sayıda fotoğrafı yer alıyor.

Abdullah Çatlı paylaşımı nedeniyle tepki alan Deniz'in, İYİ Parti TBMM grup toplantılarında da yer aldığı ortaya çıktı.

Yusuf Deniz-Meral Akşener'in sekreteri Esma Bekar.

Yusuf Deniz'in Facebook sayfasında, HDP'nin eski genel başkanı Selahattin Demirtaş'la ilgili paylaşımlar yapan Kürtçe isme sahip bir sitenin beğenileri arasında olması dikkati çekti.