CiddiGazete- Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, coronavirüs salgınında ikinci dalga ihtimaline karşı vatandaşlara seslendi. Bahçeli açıklamasında maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlattı. Konunun oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Bahçeli, "Muhtemel ikinci dalganın taarruz ve tasallutuna maruz kalmamak için vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri zarurettir" dedi.

BAHÇELİ'DEN İKİNCİ DALGA AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Muhtemel ikinci dalganın taarruz ve tasallutuna maruz kalmamak için vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri zarurettir.

KURULTAY TARİHİ TEYİT EDİLDİ

Bahçeli, daha önce açıklanan MHP'nin kurultay tarihini tekrar duyurdu. Bahçeli, "Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021 tarihinde yapılması da görüşüldü ve karara bağlandı" ifadelerini kullandı. Dört gün önce yapılan Başkanlık Divanı toplantısından sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semil Yalçın, kongre tarihini duyurmuştu.

MHP ŞENTOP'U DESTEKLEYECEK

MHP'nin MYK toplantısında Meclis Başkanvekili için Celal Adan ismi öne çıktı. Devlet Bahçeli'nin onayı ile Adan, Meclis Başkanvekili adayı olarak gösterildi.

MHP, Meclis Başkanlığı seçiminde AKP'nin adayı Mustafa Şentop'u destekleyecek.