CiddiGazete- MHP'ye milletvekili seçilirken FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e övgüler yağdıran, "Balyoz", "Ergenekon" sürecinde o günkü ismiyle "cemaat" olan FETÖ çetesini Rasim Ozan Kütahyalı çizgisinde savunan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, karar değiştirdi.

Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV'deki programda gazeteci Ümit Zileli'yle girdiği polemikte "cemaati" savunan Cemal Enginyurt, "Fetullah hoca cemaati bu memlekette düzgün, ahlaklı bir şekilde hizmet etmek isteyen, bu memleketin ve bu memleketin dışında, Türk devletini, Türk Bayrağını, Türkiye Cumhuriyetini yüceltmek isteyen insanların güzel hizmetler yaptığı, güzel bir yerdir.

Bunları Balyozla, Ergenekon’la ilişkilendirmek, bunlar Silivri’ye gidecek demek akıllı bir insana yakışmaz dedim" ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt, MHP milletvekili olacağı seçim öncesi yaptığı propaganda çalışmalarında da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den övgüyle söz etti.

SAYFASINI FETÖ'CÜLER Mİ TAKİP EDİYOR!

AKP'liler gibi fikir değiştiren Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımı sayfasının başına yapıştırdı.

Takipçileri arasındaki FETÖ'cülerin açıklamalarından rahatsızlık duyduklarını ifade eden Enginyurt, "FETÖCÜLER ŞEREFSİZDİR dedim, sayfamı takipten çıkanlar oldu. Sayfamı takip edenlere duyurulur.

FETÖCÜLER ŞEREFSİZDİR" ifadelerini kullandı.